Tal van Nerta Car and Truck wash producten werden goedgekeurd door de VDA

12/06/2014

Nerta Corporate : Dit is een grote stap vooruit in de car care industrie.

VDA logoMeer dan 20 Nerta Carwash & Truckwash producten werden getest en goedgekeurd door de VDA, de Duitse vereniging van de automobielindustrie (Verband der Automobilindustrie (VDA)).

Dit is erg goed nieuws voor Nerta in het algemeen, maar ook voor Nerta Duitsland.


Deze producten kregen een VDA Klasse 2 certificaat

Meer info over de VDA:
Duurzame en moderne mobiliteit zijn de belangrijkste doelstellingen van het VDA. Het VDA promoot nationaal en internationaal de belangen van de gehele Duitse auto-industrie. Het kan rekenen op een sterke machtsbasis van leden bestaande uit autofabrikanten, leveranciers en fabrikanten van aanhangwagens, specifieke wagens en bussen. In tegenstelling tot in veel andere landen, zijn ze georganiseerd onder één vereniging, dit resulteert in doorslaggevende voordelen voor de Duitse auto-industrie door middel van rechtstreekse dialoog en snelle besluitvorming.

In het belang van al haar leden, is VDA actief in alle gebieden van de auto-industrie zoals economisch en vervoer beleid, technische kwaliteitsborging en belastingwetgeving. Bovendien zijn het milieu en de bescherming van het klimaat van bijzonder belang. Het VDA is ook dat de organisator van internationale shows voor personenauto's en bedrijfsvoertuigen, die altijd op grote belangstelling van publiek en deskundigen kan rekenen.

Meer nieuwsberichten