Duurzame innovatie en productie

Nerta hecht een bijzondere waarde aan het evenwicht tussen mens en natuur. Zowel tijdens het Nerta productieproces als bij de ontwikkeling van de Nerta producten, krijgt de bescherming van het milieu voorrang.

Voor Nerta is duurzame innovatie de combinatie van twee belangrijke aspecten. Nerta ontwikkelt duurzame producten door vernieuwend onderzoek in het laboratorium. Wat betreft R&D, streeft Nerta er altijd naar om het evenwicht tussen de doeltreffendheid van het product en het respect voor het milieu te optimaliseren. Duurzame innovatie combineert economisch succes op lange termijn met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Innovatie in R&D via milieurespecterende materialen

Voor de ontwikkeling van nieuwe producten en ver- betering van bestaande producten werkt de R&D- afdeling in het eigen Nerta labo met grondstoffen die weinig impact op het milieu hebben. De meest recente ontwikkelingen op dit gebied worden van dichtbij gevolgd en getoetst door onze contacten bij alle Europese chemische leveranciers.

Respect voor het milieu door een doeltreffend productieproces en een efficiënte fabriek

De fabriek van reinigingsmiddelenproducent Nerta is een van de meest progressieve van de sector en heeft zeer veel respect voor het milieu. Tijdens de bouw van de fabriek, werden de strikte VLAREM II milieu-eisen die in Vlaanderen (België) van toepas- sing zijn, overtroffen.

Waarom kies je voor Nerta? Omdat onze filosofie helderklaar is. Lees verder.

Lloyd's Register Quality Assurance