Bedrijf

Nerta is een toonaangevende en onafhankelijke speler in de car- en truckwash sector. We bieden innovatieve en krachtige producten aan voor het reinigen en onderhouden van al uw rollend materieel. Daarnaast bieden wij ook krachtige reinigingsproducten en desinfectanten aan voor professionele reiniging, voeding & hygiëne en agricultuur.

Nerta kende een succesvolle groei dankzij de know-how, ervaring en gedrevenheid om nieuwe markten in Europa te veroveren. Nerta heeft sinds vele jaren een sterke positie voor het reinigen van uw rollend materieel.

PERMANENTE INNOVATIE SINDS 1971

We voeren continu onderzoek naar innoverende producten. Ons ultramodern productieapparaat laat ons toe constant de hoogste kwaliteit te garanderen.

Nerta startte in 1971 en kende een gezonde internationale groei. Vandaag vindt u ons in meer dan 50 landen. Om aan de vraag te voldoen, verdubbelden we in 2011 onze productiecapaciteit.

Nerta bedrijf te Lokeren België

NERTA NEDERLAND

Nerta NL werd opgericht eind 2013. Onze afdeling in Nederland heeft een lokaal team van specialisten met uitgebreide kennis op het gebied van car wash en truck wash. Alsook staan zij u te woord voor onze producten in andere industrieën waaronder voeding & hygiëne, professionele reiniging en landbouw.

WAAROM KIEST U VOOR NERTA?

  • Een transparante prijszetting
  • Service en advies op maat van de klant
  • Snelle levering (binnen 2 werkdagen)
  • Constant de hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • De grootste ervaring in car en truck wash
  • Sterk geconcentreerd en uitgebreid gamma van producten: vloeibaar, poeder, exterieur, interieur ... In formaten van 500 ml spuitflesjes tot 1000 l vaten
  • Eigen labo voor onderzoek en ontwikkeling
  • Milieuvriendelijke productie met ISO 14001 certificaat

RESPECT VOOR HET MILIEU

Onderzoek, innovatie, een moderne productiefabriek, nullozing, een ISO 14001 certificaat,... Al deze inspanningen laten ons toe om ecologisch bewust te produceren. Door Nerta producten te gebruiken draagt ook u bij tot een betere leefwereld, voor uzelf en uw kinderen.

Wij zijn klaar voor morgen, al onze producten zijn conform de strengste Europese regelgeving (gekend onder: REACH / CLP 1272 / 2008).

Onze filosofie: integriteit, transparantie en professionaliteit.

Lloyd's Register Quality Assurance